Ceez Skin Care

Laser ontharen, elektrisch ontharen of ontharen met suiker

Beslist opvolgen voor een goed resultaat

Hieronder vindt u zeer belangrijke informatie om een zo maximaal mogelijk resultaat te behalen met een behandeling middels de Palomar Vectus onthaarlaser.

Indien u een afspraak heeft voor een intake gesprek mag u de haren minimaal vier weken hiervoor niet verwijderen uit de haarfollikel. Dus niet epileren of harsen. Uitsluitend scheren of knippen is toegestaan. Op de dag van intake dienen de haren zichtbaar te zijn!

Een klant beschrijft haar ervaring bij ons

Ken je dat?

Blij zijn dat het weer zomer is... en toch ook weer niet? Zo lang mogelijk met lange broeken blijven rondlopen omdat je vindt dat die benen écht niet gezien kunnen worden zonder dat er pannetjes hars, een Epilady of een scheermesje aan te pas is gekomen? Om maar niet te spreken van die bikinilijn die maar blijft opkomen met alle pukkeltjes en irritaties van dien?

Een voorbeeld

U kunt zich vast de ergernis voorstellen die onderstaande vrouw heeft gehad voordat ze een bezoek aan ons bracht. Iedere dag voor de spiegel staan en met een pincet elke haar die zichtbaar is eruit trekken. Met als gevolg ontstekingen en ingegroeide haren… Na de 5e behandeling heeft ze geen enkele haar meer verwijderd…het is zoeken naar een haar…toch nog een 6e behandeling om die paar verdwaalde haren ook nog te vernietigen. Stelt u zich voor – iedere dag haren met een pincet uit het gezicht trekken – of al bijna 2 maanden geen haar te zien.

Suiker ontharen

Tijdelijk ontharen met suiker. Ja, met suiker! Zo puur dat u het op zou kunnen eten. Maar de specialistes van Ceez Skin Care kunnen er prima de haren mee verwijderen. De lauwwarme suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de richting van de haargroei. Met de pasta kan meerdere malen over dezelfde plaats gegaan worden, waardoor